Etsii kotia

Kasku etsii loppuelämän kotia

Olen toiminut Kaskulle ”sijaiskotina” reilut neljä kuukautta ja nyt on aika löytää Kaskulle oma, loppuelämän koti, sillä en voi pitää Kaskua pysyvästi, vaikka kuinka haluaisin.

Kasku on 4-vuotias kromfohrländernarttu viralliselta nimeltään KromiStars Öinen Tammikko, s. 30.5.2014.

  • Kasku on steriloitu, ei todettuja sairauksia, ei allergioita, ei ole sairastellut.
  • Virallisesti terveiksi tutkitut silmät, polvet, kyynäreet, lonkat, selkä ja sydän.
  • Luonnetestattu LTE 125 pist. laukausvarma (ei pelkää kovia ääniä).
  • Kaskun tiedot Suomen Kennelliiton KoiraNetissä
  • Kuvia Kaskusta

Kasku on kotioloissa arvaamaton muiden lemmikkieläinten kanssa, uuden kodin tulee mieluiten olla lemmikitön, mutta aina voimme katsoa tilannetta. Varmuuden vuoksi uuden kodin tulisi ehkä olla lapsetonkin, vaikka Kasku onkin tullut hyvin juttuun lastenlasteni (5,7 ja 9v) kanssa, teini-ikäiset lapset ok.

Aikuisten ihmisten kanssa Kasku on todella mukava. Hyvin käsiteltävissä ja hoitotoimenpiteet tehtävissä (myös esim. eläinlääkärissä). Kuuntelee kun puhutaan. Ei rähjää, ei haasta riitaa vieraiden koirien kanssa, ei ole arka, helppo mukana kuljetettava. Ei ole riistan perään. Osallistuu mielellään kaikkeen tekemiseen ja viihtyy sylissä. Hyvä kaveri vaelluksilla ja reissussa, autossa saattaa olla hieman levoton, mutta autoilee silti mielellään ja onkin kierrellyt ulkomaita myöten. Vaivaton reissukaveri. Lieviä eroahdistusoireita viime talvisen karkumatkan jäljiltä (läähätys ja levottomuus).

Näyttelyissä Kasku on käynyt ERI:n verran. Agilityssä kokolailla kisavalmis, startannut yhden kisan medi-luokassa. Ei aristele mitään pintoja, ei heiluvia telineitä, ei rämiseviä verkkoja tai levyjä. Kiipeilee mielellään ja istuu korkealla tähystämässä ikkunasta ulos. Sopisi varmasti myös esim. rauniokoiraksi. Edellisen omistajan mukaan vähän blondi koulutettava, mutta kun hoksaa jotain, niin toistaa sen kiltisti.

Mielellään harrastava tai muutoin koiran kanssa aktiivinen koti.

Ota rohkeasti yhteyttä, kysele lisää ja tule tapaamaan Kaskua. Päiväaikaan yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai whatsapp:n kautta.